×

OBS!

Eventet är över

Japan-Loppisen VT 2017

Information

**16:E MARS STÄNGDES INTRESSEANMÄLNINGARNA FÖR FÖRSÄLJARE OCH TAR INTE LÄNGRE EMOT FLER ANSÖKNINGAR*
 

Besök även vårt event på Facebook!


Alla är välkomna att sälja på loppisen, vårt enda krav är att du är över 18 och att dina varor är från, eller har tydlig inspiration, från Japan eller Sydkorea. Merch och prylar från västerländska serier är också välkmmet, men ska vara i minoritet gentemot övriga varor. Handgjort är också mer än välkommet!

-----------------

"VAD FÖRVÄNTAS AV MIG SOM FÖRSÄLJARE?"

- Vi  på Japan-Loppisen förväntar oss att du tydligt läser mailen vi skickar ut, dessa brukar innehålla viktiga uppdateringar och information ni behöver veta.

Vi förväntar oss även ett trevligt och professionellt bemötande mot både personal och besökare, Japan-Loppisen bidrar INTE med duk till borden eller klädstänger. Det ni bokar genom oss är bord och plats för klädhängare.

När ni skickar in ansökan utgår vi från att ni har läst och förstått nedanstående information.


"HUR VET JAG ATT MIN ANSÖKAN KOMMIT FRAM?"

- Du ska inom tre dagar efter att du skickat in ansökan få en bekräftelse via mail, detta innebär att vi har tagit emot din ansökan och att den kommer bearbetas inom 1 till 2 veckor.

Har du inte inom tre dagar fått nämnda bekräftelse rekommenderar vi att du skickar den en gång till.
 

"VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN HOBBYVERKSAMHET OCH FÖRETAG?"

- En hobbyverksamhet är en verkstamhet som en person driver på fritiden utan vinstsyfte, och ett företag är en som drivs yrkesmässigt med mål att verksmahetsdrivaren ska kunna försörja sig på det.

Ni kan läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida och på verksamet. se
 

"MÅSTE JAG HA EN ASSISTENT?"

- Det är absolut inte ett måste att ha assistent, men det komemr underlätta för dig som försäljare när det är som mest hektiskt och det låter även dig ta en paus när du behöver.
 

"FINNS DET MÖJLIGHET ATT KOMMA MED SIN FÖRENING OCH GÖRA REKLAM?"

- Det finns det absolut (förutsatt att det finns bord kvar), om du vill göra reklam för din förening eller annan verksamhet som t.ex. band så känn er fria att maila oss på japanloppisen@gmail.com med information om din verksamhet så kan vi komma överens om någonting!

« Tillbaka till eventet