FairyCon '13

Kalmar läns enda konvent för oss Japannördar är tillbaka för sitt tredje år!

Vi brukar stolt beskriva oss som Kalmar läns enda konvent för östasiatisk populärkultur, och detta av en anledning! Nu är det dags för vårt tredje år och vi är tillbaka bättre än någonsin.

I år erbjuder vi aktiviteter som Hostclub i japansk stil, där du för en mindre slant kan umgås med våra trevliga hosts och bara sitta ner en stund, umgås och träffa människor. Nytt för i år är professionell cosplayfotografering, den fenomenalt duktiga dansgruppen ToXIC$ och en karaoke som faktiskt blir av.

Skämt åsido, så bjuder vi även på försäljning, auktion, filmvisningar och animevisningar dygnet runt (vi visar skräckfilm på kvällen, om du vågar sitta uppe och kolla...), flera spelturneringar med fina priser, cosplaytävling och massor av roliga föreläsningar. Vad sägs om att börja studera i Japan? Vår Blueberry-representant kommer och berättar om hur. Eller vill du bara höra om Japans andra sida - hentai?

Kanske vill du bara köpa ramune eller Pocky och sätta dig ner och läsa i en lånad mangabok? Det, och mycket mycket mer erbjuder vi i vårt café.

Glöm inte förboka din biljett redan nu och att klicka attending på Facebook!

Trevligt konvent!

Tid

4 Maj 2013 kl 10:00 till 5 Maj 2013 kl 13:00

Adress

JB-gymnasiet, Kalmar