Kodachicon 2018

I maj är det återigen dags för Sveriges mysigaste konvent! 10-13 maj i Lund blir det cosplay, spel, workshops, karaoke, spökrundor och en massa annat roligt!

Hej!

10-13 maj så slår vi upp portarna för Kodachicon 2018! Det blir fyra dagar med cosplay, lek, spel, tävlingar, workshops, karaoke, spökrundor och en massa nnat roligt!

Under våren kommer vi att avslöja fler roliga aktiviteter och hemliga nyheter som vi vet att ni kommer gilla! Håll utkik påvårt facebook eventsamt på vårsprillans nya hemsida (kodachi.se) för mer information och nyheter om vad som kommer hända under Kodachicon 2018!

För att kunna delta och köpa biljetter till konventet så behöver du ha ett konto på vår hemsida, även om du bara ska köpa endagsbiljett i dörren. Eftersom hemsidan är helt ny måste ni tyvärr göra nya konton, d.v.s. det går inte att logga in med samma konto som vi använt föregående år.

Biljettpriser:
Helhelgsbiljetter - 300 kr
Endagsbiljetter - 150 kr (går endast att köpa i dörren)
Du kan lägga till en övernattningsbiljett till din helhelgsbiljett för 150 kr.

Funderar du på att delta men tycker det är lite långt borta? Tänk på att vi bjuder på halva entrébiljetten om du reser från ett annat landskap än Skåne!

Om du vill jobba hos oss som funktionär ansöker du till detta på vår hemsida!

Kodachicon är ett trevligt konvent för både dig som konventat länge och för dig som besöker ditt första konvent! Vi ser fram emot att få träffa dig, välkommen!

Vi ses i maj!

Tid

10 Maj 2018 kl 10:00 till 13 Maj 2018 kl 12:00

Adress

Trollebergsvägen 41, Lund