Kodachicon 2019

Kodachicon är en trevligt konvent för både dig som konventet länge och för dig som besöker ditt första konvent! Vi ser fram emot att få träffa dig, välkommen!

Kodachicon 2019 står för dörren och med nya tag och nya huvudarrangörer förväntar vi oss att årets konvent kommer vara ännu mer magiskt än vanligt! Välkommen till Sveriges mysigaste konvent!

30 maj - 2 juni så slår vi upp portarna för Kodachicon 2019. Det blir fyra dagar med Cosplay, lekar, rollspel, scenframträdanden, godis, TV-spel, workshops, föreläsningar och allt vad det heter, och med ett sent Kristi Himmelsfärd i år så kommer vi också dra så mycket nytta som möjligt av solen och den härliga värmen som det blir i slutet av Maj!

Under våren kommer vi att avslöja fler roliga aktiviteter, häftiga samarbeten med andra föreningar och annat roligt som vi vet att ni kommer att gilla! Håll koll på Facebook eventet och via vår Facebook sida eller på vår fina hemsida (https://kodachi.se) för mer information om Kodachicon 2019!

För att kunna delta och köpa biljett till konventet så behöver du ett konto på vår hemsida, även om du bara ska köpa endagsbiljett i dörren.

Kodachicon är en trevligt konvent för både dig som konventet länge och för dig som besöker ditt första konvent! Vi ser fram emot att få träffa dig, välkommen!

På Kodachicon kan man jobba som funktionär, det finns en massa roliga uppgifter och härliga kollegor att ha roligt med under konventet! Allt från entré, städning, dekorera, sälja och mycket mer finns att göra under helgen. Som funktionär får man inträde, sovsal och mat under konventet! Ansökan görs via vår hemsida.

Vi ses i maj!

Facebook event hittar ni här:
https://www.facebook.com/events/357022214879978/

Tid

30 Maj 2019 kl 09:00 till 2 Jun 2019 kl 13:00

Adress

Trollebergsvägen 41, Lund