Kodachicon 2020

**Inställt!**

https://www.facebook.com/Kodachikai/posts/2537803263110231?__tn__=C-R

Kodachicon 2020 är här och sparkar in dörren som en energifylld tonåring.

2020 är det är som både föreningen Kodachikai och vårt älskade konvent fyller 15 år!! ♥
Det kommer bli en helg fylld med nostalgi och kärlek. Det är tack vare alla våra underbara besökare som vi har tagit oss så här långt!

Under dessa fyra dagar 21-24 maj så fyller vi Polhem med Cosplay, lekar, rollspel, scenframträdanden, godis, TV-spel, workshops, föreläsningar och allt vad det heter.

Under våren kommer vi att avslöja fler roliga aktiviteter, häftiga samarbeten med andra föreningar och annat roligt som vi vet att ni kommer att gilla! Håll koll i vårt Facebook event och via våra Facebook sidor eller på vår fina hemsida (https://kodachi.se) för mer information om Kodachicon 2020!

För att kunna delta och köpa biljett till konventet så behöver du ett konto på vår hemsida, även om du bara ska köpa endagsbiljett i dörren.

Kodachicon är en trevligt konvent för både dig som konventet länge och för dig som besöker ditt första konvent! Vi ser fram emot att få träffa dig och du är varmt välkommen till Sveriges mysigaste konvent!

På Kodachicon kan man jobba som funktionär och det finns en massa roliga uppgifter tillsammans med härliga kollegor att ha roligt med under konventet! Allt från entré, städning, dekorera, sälja och mycket mer finns att göra under helgen. Som funktionär får man inträde, sovsal och mat under konventet! Ansökan görs via vår hemsida.

Har du en förening, företag. butik eller artist alley som vill ställa ut på konventet så går det jätte bra att ta kontakt med oss eller göra en ansökan direkt på vår hemsida.

Vi ses i maj!

Tid

21 Maj 2020 kl 10:00 till 24 Maj 2020 kl 13:00

Adress

Trollebergsvägen 64, Lund