NärCon Sommar 2020

NÄRCON SOMMAR SKJUTS UPP TILL 2021

Vi har gjort allt för att behålla peppen inför och in i det sista hoppats att vi skulle kunna genomföra sommarens evenemang. Nu har regeringen meddelat att deltagargränsen på 50 personer nog blir kvar resten av sommaren. Tyvärr innebär det att vi behöver skjuta upp festivalen till nästa år, 29 juli–1 augusti 2021.

Alla redan köpta biljetter, boenden, Artist Alleypass, cosplaypass och andra produkter kommer gälla då istället. Du behöver inte göra någonting för att det ska hända och det hjälper oss mycket om du väljer att behålla dina biljett. Men om du vill återköpa så kan du göra det här: http://buyback.narcon.se/.

Det känns väldigt trist att skjuta upp! Vi såg mycket fram emot årets festival och vet att det är en höjdpunkt för många. Men vi kommer ta oss igenom det här! Och vi kommer använda den extra tiden för att göra nästa års festival riktigt speciell.

Du som skulle hållit i en schemapunkt, exempelvis en panel eller meetup, kommer att behöva anmäla den på nytt nästa år. Du kommer få ett mail när vi börjar ta emot anmälningar.

Vi startar försäljningen av biljetter till NärCon Sommar 2021 den 20:e maj. NärCon Vinter kommer hållas som vanligt under vecka 8 och biljetter dit släpps i höst.

Den här perioden är tuff och vi behöver stötta varandra. Här är några saker du kan göra för att hjälpa oss (och dina vänner!):

  • Du som köpt en biljett, behåll den och peppen inför nästa sommar!
  • Om du inte köpt en biljett till nästa år, gör det redan nu på onsdag.
  • Håll igång inför NärCon Sommar 2021, det kommer bli en grym festival! :D Dela våra videor, bjud in en kompis, häng med oss på Discord (http://discord.narcon.se/), tagga oss i dina cosplay-bilder (#närcon) eller något annat kul!

Tid

23 Jul 2020 kl 09:37 till 26 Jul 2020 kl 12:00

Adress

Linköpings universitet, Linköping